Skip to main content

Mode til mændene

Se sommerens must-haves indenfor herremode. 

Cool cat, lookin’ for a kitty

Se sommeren must haves til mændene

Se sommeren must haves til mændene

Her får du vores guide til, hvordan du føjer de allerfedeste trends og tendenser inden for herremoden 2024 ind i din sommergarderobe. Bliv klar til at få den hotteste sommerstil.

En nem måde at ruske op i dit hverdagslook er ved at tilsætte nogle fede og markante farver til din garderobe. I år skal du shoppe det nye jakkesæt, skjorten eller bukserne i farver som blå, rød og grøn, det understreger din personlighed og er en nem måde at skabe en god basis for forskellige sommerstyles.

Men, men, men det er ikke kun i farvernes verden, du kan gå på jagt efter sommerens must haves til dit klædeskab. Dyreprint og grafiske tryk er helt vildt hot, derfor skal du sætte kløerne i det urbane jungle-look og iføre dig alt fra leopard- til zebratryk. Bær det fra top til tå eller sæt en skjorte i dyreprint sammen med et par løse bukser eller shorts.

Er du på vej til fest, så kan du sætte en ekstra streg under dit party-look med glitter og glimmer.

Er vi så heldige, at vejret viser sig fra sin pæneste side, så er det godt at være forberedt med shorts i sommergarderoben. I år skal dine shorts være korte. Og vi mener altså rigtig korte! Tænk fodboldlandsholdets ikoniske korte shorts til slutrunderne i 1984 og 1986, så ved du, hvad vi mener. Du kan finde flere forskellige bud på sommerens shorts-mode i modebutikkerne på BROEN Shopping.

Generelt er der en tendens til at retro-looket er vejen frem i herremoden i 2024. Pilen peger mod 90’erne både, når det kommer til farver og snit, derfor skal du shoppe farverig strik, fed fløjl og flerfarvet sportstøj, hvis du vil være helt sikker på at udstråle stilsikker selvtillid og et øje for fashion.

Føler du dig i humør til at være moderigtig på den nemme måde, så er svaret på dine bønner ligetil i form af jumpsuits. Kig efter heldragten i lang eller kort udgave i en enkelt mørk farve, eller go wild med dyreprint fra top til tå.

Shop the look
Shop the look

JACK & JONES, bukser kakigrøn kr. 399,95
DNA, hvid skjorte m. mønster kr. 300

NIELSENs, stribet skjorte kr. 499,95
NIELSENs, stribede shorts kr. 499,95
NIELSENs, Superdry kasket kr. 299,95
Kings & Queens, mules kr. 300

NIELSENs, skjorte kr. 799,95
NIELSENs, beige bukser 500 kr 
Skoringen
, HeyDude herresko kr. 550

NIELSENs, stribet skjorte kr. 499,95
NIELSENs, stribede shorts kr. 499,95
NIELSENs, Superdry kasket kr. 299,95
Kings & Queens, mules kr. 300

Bliv EM-klar med BROEN

Er du klar til EM? Vis din opbakning til Danmarks fodboldlandshold til EM 2024 ved at klæde dig i rødt og hvidt. Se hvad SPORTSMASTER på BROEN Shopping har klar til de danske fans med landsholdstrøjen 2024 og fantrøjen. Bliv klar til at heppe med en rød/hvid bøllehat på hovedet eller hiv nogle af det andet flotte fanmerchandise ned fra hylderne.

Sommerjakker
Sommerjakker
Sommersko til mænd
Sommersko til mænd