Huskeliste til

Den perfekte strandtur

Der er intet som følelsen af sommer, når sandet mellem tæerne fører os mod kanten af vandet. Men hvis du planlægger en hel dag på stranden og har børn med, kræver det en smule forberedelse for at sikre en fantastisk dag. Nogle ting er indlysende, mens andre adskiller jer fra de uforberedte amatører og gør jer til velorganiserede sommermestre. Og hvem vil ikke gerne være en del af den sidste gruppe? Her kommer den ultimative huskeliste, der vil forberede jer på alle eventualiteter.

Men der er ikke noget værre end at komme til stranden og opdage, at du har glemt vigtige ting derhjemme. For at sikre, at din strandtur bliver en ubekymret og fornøjelig oplevelse, har vi udarbejdet en praktisk huskeliste til dig. Så tag din strandtaske, og lad os komme i gang!

Solcreme:

Beskyttelse mod solens skadelige stråler er afgørende for at undgå solskoldning og solskader. Vælg en bredspektret solcreme med en høj SPF (solbeskyttelsesfaktor) og påfør den regelmæssigt i løbet af dagen. Du finder et bredt udvalg af solcreme i Matas, Apoteket og i Kvickly.

Husk også at medbringe en solhat og solbriller for ekstra beskyttelse.

 

Håndklæder:

Håndklæder er uundværlige til strandturen. Pak et par ekstra, hvis du planlægger at tage en dukkert eller bare vil slappe af på stranden og solbade. Se de fine håndklæder i Bahne og H&M Home.

 

Parasol eller strandtelt:

Hvis du vil have en pause fra solen, er det en god idé at medbringe en parasol eller et strandtelt. Det giver dig skygge og beskyttelse mod solen, især i de varmeste timer på dagen.

Badetøj:

Uanset om du påtænker at kaste dig i bølgen blå eller hellere vil ligge på et tæppe og nyde solen, så kræver en strandtur badetøj. Lige nu kan du shoppe de fineste bikinier og badedragte hos Change, Hunkemöller, H&M m.m.  Ifør dig dit  yndlingsbadetøj og hop i bølgen blå.

 

Solbriller:

At tilbringe en hel dag på stranden uden et par solbriller er ærligt talt ikke særlig underholdende. På BROEN Shopping finder du et bredt udvalg af solbriller til salg i forskellige modeller og farver.

 

Uden mad og drikke…:

En strandtur uden mad og drikke kan blive en lang dag. Derfor er en køletaske uundværlig og et vigtigt tilbehør til den perfekte strandtur. Der er ikke meget sjovt ved en varm flaske vand eller en varm æggemad. Du finder de fineste køletasker hos Bahne, Imerco, Kvickly og Flying Tiger.

Strandspil og aktiviteter:

En dag på stranden bliver kun bedre, når I har noget god underholdning med. Det er altid godt at have forskellige strandspil med, såsom bold, frisbee eller strandtennis. Disse aktiviteter er sjove for alle og giver jer mulighed for at stå i vandkanten og køle af samtidig med, at I har det sjovt. Du finder de perfekte strandspil og legetøj hos Buddy Legetøj, Legekæden, Flying Tiger og Kvickly

Du kan også medbringe en bog, et magasin eller en bærbar højtaler til at nyde lidt underholdning på stranden.

 

Plastikposer:

Medbring nogle plastikposer eller vandtætte poser til at opbevare beskidt eller vådt. Husk også affaldsposerne.

Musthaves til

En dag på stranden