Skip to main content

Red, hot cherry

Tilfør din sommer et strejf af kirsebærrød.

But at night, it’s a different world

Fang øjet med kirsebærrød

Fang øjet med kirsebærrød

Her har du sommeren 2024’s helt uundgåelige farvetrend.
Den smukke kirsebærrød, der dominerer både catwalks og gader. Denne dybe og livlige nuance er både dragende, smuk og utrolig alsidig, hvilket gør den til en klar favorit hos designerne.

Fang øjet med kirsebærrødt på læberne. Sæt kulør på din hverdag med en elegant bluse eller en casual top i kirsebærrød, der giver et frisk, sommerligt look, når den sættes sammen med et par lyse bukser eller jeans. Shop din nye sommerkjole til sommerens mange fester i denne hotte tone.

Mulighederne er mange for at sætte fokus på en enkelt accessorie eller hvis humøret er til det, at bære styles fra top til tå i kirsebærrødt. Flyt fokus til dine sommerbrune ben med kirsebærrøde shorts eller nederdele og kombiner med overdele i neutrale toner, så er du klar til både arbejde og fritid.

Er du ikke klar til at gå all in på rød, så begynd i det små med dit tilbehør. Tilføj et sofistikeret touch til ethvert outfit med en taske, et tørklæde eller et par smukke sko i denne lækre farve og du er klar til at indtage sommeren.

Bring energi og elegance ind i din sommergarderobe og nyd de varme sommermåneder med denne favoritfarve. Uanset hvordan du vælger at tilsætte den, så vil kirsebærrød sikre, at du er helt med på den nyeste trend.

Se de nye trends
Se de nye trends

Bahne, Mir denimvest kr. 1.200
VILA, rød kjole kr. 229,95
Skoringen, leo sandal kr. 600
Helm, Janek crossbody taske kr. 899

Kings & Queens, rød/hvid stribet vest kr. 380
Kings & Queens, rød/hvid stribet nederdel kr. 380
Glitter, Don Donna taske kr. 499
Pieces, sorte cowboy støvler kr. 649,95
ONLY, hvid t-shirt kr. 119,95
Zeiss Vision Center, Celine solbrille kr. 2.800

Bahne, orange satin top kr. 699
Kings & Queens, Esther leo jeans kr. 699
Kings & Queens, Esther leo jakke kr. 899
Helm, Eliza brun bæltetaske kr. 499
Skoringen, rød ballerina m. sløjfe kr. 500

VILA, sorte shorts kr. 259,95
VILA, læder jakke kr. 419,95
VILA, leopard top kr. 299,95
Bahne, røde loafers m. rem kr. 1199

Få Anns bedste tips til sommerens outfit 2024

Vi har bedt vores professionelle stylist Ann om at dele de nyeste trends og must-haves til din garderobe inden for sommermoden 2024. Få hendes bedste tips og inspiration i videoen, så du er klædt ordentligt på til en shoppetur på BROEN Shopping. Ann viser dig også sæsonens mest populære farver og mønstre, så du er sikker på at være helt med på beatet denne sommer.